Километрични опашки от автомобили се е образувала на граничен пункт

...
Километрични опашки от автомобили се е образувала на граничен пункт
Коментари Харесай

Километрични опашки за Гърция: Колко се чака на границата?

Километрични опашки от коли се е образувала на граничен пункт „ Кулата-Промахон “ в посока Гърция.

Причината са засилени полицейски инспекции от страна на гръцките управляващи

От рано сутринта пътуващи в тази посока алармират в обществените мрежи за големи тапи и над час очакване, с цел да се премине границата.

Трафикът е натоварен освен към южната ни съседка.

 Изтеглиха Вариант 1 на НВО по математика след 7. клас 2 мин. Изтеглиха Вариант 1 на НВО по математика след 7. клас  Настъпи астрономическото лято: Горещо време и предизвестия в 16 области 3 мин. Настъпи астрономическото лято: Горещо време и предизвестия в 16 области  Лена Бориславова: Имаме болшинство на Има Такъв Народ, ГЕРБ и Движение за права и свободи - възможностите за кабинет са огромни 2 мин. Лена Бориславова: Имаме болшинство на Има Такъв Народ, ГЕРБ и Движение за права и свободи - възможностите за кабинет са огромни  Деница Сачева: Премиерът, външният министър и министърът на защитата би трябвало да са от ГЕРБ 2 мин. Деница Сачева: Премиерът, външният министър и министърът на защитата би трябвало да са от ГЕРБ  „ Интелектуално брилянтен, непрекъснато търсещ “: Холивуд се сбогува с Доналд Съдърланд 5 мин. „ Интелектуално брилянтен, непрекъснато търсещ “: Холивуд се сбогува с Доналд Съдърланд  Новата организация към НДК се приключи: Какво следва? 2 мин. Новата организация към НДК се приключи: Какво следва?  Изтеглиха Вариант 1 на НВО по математика след 7. клас 2 мин. Изтеглиха Вариант 1 на НВО по математика след 7. клас  Настъпи астрономическото лято: Горещо време и предизвестия в 16 области 3 мин. Настъпи астрономическото лято: Горещо време и предизвестия в 16 области  Лена Бориславова: Имаме болшинство на Има Такъв Народ, ГЕРБ и Движение за права и свободи - възможностите за кабинет са огромни 2 мин. Лена Бориславова: Имаме болшинство на Има Такъв Народ, ГЕРБ и Движение за права и свободи - възможностите за кабинет са огромни  Деница Сачева: Премиерът, външният министър и министърът на защитата би трябвало да са от ГЕРБ 2 мин. Деница Сачева: Премиерът, външният министър и министърът на защитата би трябвало да са от ГЕРБ  „ Интелектуално брилянтен, непрекъснато търсещ “: Холивуд се сбогува с Доналд Съдърланд 5 мин. „ Интелектуално брилянтен, непрекъснато търсещ “: Холивуд се сбогува с Доналд Съдърланд  Новата организация към НДК се приключи: Какво следва? 2 мин. Новата организация към НДК се приключи: Какво следва?

Тапи има и на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) по границата с Румъния, оповестяват от основна дирекция „ Гранична полиция “.

През почивните дни даже се стигна до пердах

Властите предизвестяват и за натоварен трафик на входа за леки коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа “ в посока Гърция.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР