Килограмите никога не са били фактор за това как изглежда

...
Килограмите никога не са били фактор за това как изглежда
Коментари Харесай

Секси или злекси? Вие преценете как изглеждат тези по-пищни дами

Килограмите в никакъв случай не са били фактор за това по какъв начин наподобява една дама. Всяко тяло е друго и по тази причина не би трябвало да бъде мотив за позор. Някои от най-популярните дами по света имат по някой различен кг от горната страна, само че все пак те наподобяват повече от добре и са все по този начин привлекателни за мъжката публика и мотив за злоба на женската публика.

Ето някои по-пищни световноизвестни звезди, които всички обожат:

Виж още: Мария Бакалова раздруса Холивуд с тирада за Украйна и съобщи: Може да се случи на всички места!

Rihanna

Преди няколко години нашумя новината за това какъв брой кг очевидно е качила Риана. Звездата бе нападната с доста грозни и нецензурни мнения, само че за наслада на нейните почитатели певицата отвърна с подигравка и шеговити колажи.

Nicki Minaj

Ники Минаж е известна както със своите песни, по този начин и със своите обилни форми, които самоуверено демонстрира във всичките си клипове. Тя несъмнено се харесва такава, като даже можем да кажем, че целеустремено желае да покаже всяка част от себе си и да я подчертае с екстравагантни и прилепнали облекла.

Виж още: Пищно и богаташко: Анджелина Атанасова сподели крайник за милиони в рокля с дълбока цепка

Demi Lovato 

Деми Ловато е американска певица, актриса и авторка на песни. 29-годишнината звезда страда от наднормено тегло, само че не се срами от това. В интернет пространството може да се прочетат редица рецензии за нейния външен тип, само че в последна сметка е значимо, че тя самата се приема такава и не стопира да разгласява фотоси, в които демонстрира повечко плът.

Kim Kardashian

Формите на телевизионния персонаж Ким Кардашян несъмнено са доста ексцентрични, само че това от своя страна я прави още по-пикантна за жълтите медии. Тя е от мадамите, които поддържат тялото си с тренировки и вярно хранене, просто харесва да има тъкмо подобен вид форми. 

Виж още: Шестица от тотото или богат Чичко Паричко? Нора Недкова не стопира да обикаля по скъпи курорти

Beyonce

Звезда като Бионсе въобще не трябва да се тормози за това какво приказват хората по отношение на килограмите ѝ. През годините тя настойчиво се бори непрекъснато с тях посредством разнообразни строги диети, което явно се е трансформирало в нещо като фиксидея за нея.

 Изображение: https://www.instagram.com/beyonce/, https://www.instagram.com/badgalriri/?hl=bg, https://www.instagram.com/kimkardashian/, https://www.instagram.com/ddlovato/, https://www.instagram.com/nickiminaj/

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР