Килимът от коледната украса на площад Александър Невски в София

...
Килимът от коледната украса на площад Александър Невски в София
Коментари Харесай

Откраднаха килима от коледната украса пред Невски, клошар ли го сви?

Килимът от коледната декорация на площад " Александър Невски " в София е липсващ нощес, пишат консуматори в обществените мрежи. Повечето допускат, че е бил откраднат, други даже разясняват, че евентуално е дело на скитник.

Коледната елха в столицата бе запалена на 1 декември, като тази година тя е край катедралата. Дни по-късно на новата пешеходна зона се появиха и златни транспарантни колони с надпис " Светлината в нас " и килим сред тях. Украсата обаче провокира смесени реакции измежду столичани. Повечето от тях го намираха за нелепа хрумка. Facebook завря от сериозни реакции към коледното оборудване.  

Дизайнът и реализацията на пространството към храм-паметника е дело на фондация " Колективът ". Това е доста дейна организация в региона на градското пространство, която съумя да завоюва влиятелни награди с плана си " Реките на София ". На фейсбук страницата на " Колективът " липсва показване на концепцията за организация на пространството към " Св. Александър Невски ", само че има оповестена сходна самодейност за Русе. Там събитието е под наслов " Светлина в тъмнината " и е планувано за довечера.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР