Килиан Мбапе заяви, че не е искал да си тръгне

...
Килиан Мбапе заяви, че не е искал да си тръгне
Коментари Харесай

Мбапе: Не съм искал да напусна Пари Сен Жермен

Килиан Мбапе съобщи, че не е желал да си тръгне от Пари Сен Жермен през лятото, и че писмото, което изпратил до клубното управление, излязло в медиите с задачата да „ накърни неговия имидж “.


Припомняме, че през вчерашния ден се появи информация, че френският нападател е изпратил писмо до ПСЖ, в което им е споделил, че няма да задейства клаузата в сегашния си контракт за удължение на договора до лятото на 2025 година, което значи, че ще стане свободен сътрудник идното лято.

В изказване, изпратено до Агенция Франс Прес през днешния ден, Мбапе сподели, че френският първенец знае решението му от близо година, добавяйки, че „ единствената цел на писмото е да удостовери това, което към този момент е било говорено сред двете страни “. Мбапе настоя още, че не е разговарял с клубното управление по отношение на удължение на контракта му.

Пълен текст на изказването:

„ След като разгласи обществено в последните седмици, че ще бъде парижанин идващия сезон, Килиан Мбапе не е изискал да напусне клуба през лятото, а единствено удостовери, че няма да задейства спомагателната си година. Ръководството на клуба, което дава отговор за удължаването (подписано на 21 май 2022) бе осведомено за решението на 15 юли 2022 и единствената цел на имейла бе да удостовери това, което към този момент беше устно конкретизирано преди. Мбапе и антуражът му настояват, че не са обсъждали тази точки с клуба по време на годината, като се изключи преди 15 дни, с цел да бъде оповестено изпращането на писмото. Не е било споменавано и евентуално ново продължение. На последно място, Мбапе и антуражът му съжаляват, че това писмо е било предадено на медиите и че тези замени са станали обществено притежание, с единствената цел да бъде оскърбен неговият имидж и гладкото протичане на диалозите с клуба “.

Междувременно, самият Мбапе отговори на обява на Le Parisien, твърдяща, че нападателят желае да се причисли към Реал Мадрид през лятото, със следното в Туитър: „ Лъжи…В същото време, колкото са по-големи, толкоз повече минават. Вече споделих, че ще продължа идващия сезон в ПСЖ, където съм доста благополучен “, написа той в обществената мрежа. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР