Килиан Мбапе сподели впечатленията си от финала на Шампионската лига

...
Килиан Мбапе сподели впечатленията си от финала на Шампионската лига
Коментари Харесай

Мбапе разкри на кой европейски гранд е фен

Килиан Мбапе показа усещанията си от финала на Шампионската лига сред Интер и Манчестър Сити, само че и от другите две европейски съревнования, в които италианците имаха три тима на финалите.

Французинът разкри, че е почитател на Милан и че му е трудно да похвали градския противник, който се появи в отлична светлина против фаворизирания Манчестър Сити, макар че загуби с 0:1.

" Като почитател на Милан ми е мъчно да приказвам добре за Интер, само че те приготвиха добре мача и сътвориха доста проблеми на Манчестър Сити. Те решиха детайлностите. За страдание футболът е подобен. Интер би трябвало да е удовлетворен от представянето, само че поздравления за Сити ", сподели нападателят на ПСЖ.

Тези дни той осведоми клуба, че не има намерение да употребява клаузата в контракта за удължение до юни 2025 година, тъй че е допустимо да бъде продаден това лято. Италианската Серия А сигурно няма да бъде идната му дестинация, поради лимитираните бюджети на клубовете, само че той ги похвали тъкмо за това.

" Жалко за италианците, само че мисля, че това беше добре за италианския футбол. Фиорентина и Рома също демонстрираха, че могат да се реализиран огромни резултати без бюджетите на ПСЖ, Манчестър Сити или някои други европейски клубове. Така подписва с качествени футболисти. Следя Серия А от дете. Сигурно е, че Роналдо донесе още повече гледаемост на едно много тактическо състезание, където общото равнище се е повишило ", изрази мнението си Мбапе.

Той е свързван с трансфер в Реал Мадрид или Манчестър Юнайтед, които неотдавна публично одобриха катарски шефове.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР