Килиан Мбапе отправи три зашеметяващи финансови искания в смел опит

...
Килиан Мбапе отправи три зашеметяващи финансови искания в смел опит
Коментари Харесай

Трите искания на Килиан Мбапе към Реал Мадрид най-накрая да подпечата безплатен трансфер от ПСЖ

Килиан Мбапе насочи три зашеметяващи финансови претенции в самоуверен опит да подпечата своя дълго чакан хитов трансфер в Реал Мадрид.

Тъй като договорът на 25-годишния Мбапе с ПСЖ изтича в края на юни, френската суперзвезда публично може да напусне първенците от Лига 1 гратис. Но това е толкоз на ниска цена, че ще го получи за Реал, който през по-голямата част от две години настойчиво разработваше ход за Мбапе, който съвсем несъмнено би счупил върхове.

Доклад от Испания очерта три челюсти -отпадане на настояванията от страна на ПСЖ напред, които стартират с впечатляваща брутна заплата от €50 милиона (£42,6 милиона) на година. Това би издухало евентуалните му бъдещи съотборници, защото звезди като Джуд Белингам и Винисиус Джуниър ще печелят единствено към половината от това, съгласно Cadena SER.

На всичкото от горната страна Мбапе желае бонус за сключване на стойност зашеметяващите €125 милиона (£106 милиона). Това е вместо евентуално доста по-високата такса за трансфер, която Реал щеше да бъде п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР