Килиан Мбапе каза, че е уверен, че Пари Сен Жермен

...
Килиан Мбапе каза, че е уверен, че Пари Сен Жермен
Коментари Харесай

Мбапе вярва, че ПСЖ ще се класира за четвъртфиналите в Шампионската лига

Килиан Мбапе сподели, че е убеден, че Пари Сен Жермен може да се класира за четвъртфиналите на Шампионската лига,

Нападателят на Франция влезе като запаса в 57-ата минута, а два негови гола бяха анулирани заради засада.

„ Трябва да си спомним последната част от мача, изоставахме, само че видяхте, че успяхме да им създадем проблеми. Важно е всичките ни играчи да са здрави, да отидем в Мюнхен, да спечелим и да се класираме “, сподели Мбапе, който влезе в игра след двуседмично неявяване заради травма.

Завръщането на Мбапе във нормалната му форма е най-голямата вяра на ПСЖ в очакване на реванша на 8 март на " Алианц Арена ". 

" Не трябваше да играя, само че желаех да оказа помощ на моите съотборници, да вкарам малко сила. Опитахме всичко. Днес не можах да направя повече ", сподели той.

Мбапе има вяра, че в случай че ПСЖ играе на максимума от опциите си, може да обърне нещата в Мюнхен и да излезе победител от срещата.

„ Видяхме, че можем да играем напред, да играем атакуващ футбол и че те не се усещаха удобно ", счита още звездата на ПСЖ.

откакто беше сменен поради травма на полувремето.

„ Разчитах на него, само че бързо стана ясно, че не може да изиграе целия мач “, сподели Галтие.

„ Знаех, че ще имаме проблеми с Байерн Мюнхен, който ще бъде подготвен в техническо и тактическо отношение, и че мъчно ще владеем топката. Много е мъчно да играеш против тим като Байерн Мюнхен, когато бързаш ", съобщи треньорът.

Галтие счита, че в играта на неговия отбор е липсвала дълбочина. 

" Реалността в този момент е такава, само че следва реванш. Знаехме, че този мач няма да класира Байерн, тъй че следва още една решаваща среща. Явно е, че това е резултат, който не може да ни задоволи. Но дръзвам да се надявам, че след три седмици тимът ни ще покаже същинското си лице, ще играе по-здраво всичките 90 минути на терена. Трябва да покажем неизменност в играта си, и да създадем един цялостен като това, което показахме довечера през  последния половин час ", изясни наставникът на ПСЖ.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР