Килиан Мбапе измъкна знаменита победа в Шампионската лига от ръцете

...
Килиан Мбапе измъкна знаменита победа в Шампионската лига от ръцете
Коментари Харесай

Нюкасъл отказа победа в Шампионската лига след спорна дузпа за Килиан Мбапе

Килиан Мбапе измъкна популярна победа в Шампионската лига от ръцете на Нюкасъл със противоречива дузпа в осмата минута на добавеното време, с цел да завоюва равенството 1-1 на Пари Сен Жермен на Парк де Пренс.

Защитникът Тино Ливраменто беше сурово наказан, че се оправи с центрирането на Усман Дембеле, с цел да разреши на суперзвездата на Франция най-сетне да победи вратаря Ник Поуп от място в нощта, когато хората на Еди Хоу пристигнаха след секунди победа, която би ги подготвила идеално за последния им мач от група F против Милан на Сейнт Джеймс Парк.

Те поведоха посредством попадението на Александър Исак в 24-ата минута и изглеждаше, че са оживели след нахлуване с Поуп избави от Мбапе, Дембеле и резервата Брадли Баркола, само че те се запътиха назад към Тайнсайд, чудейки се какво може да е било, откакто жребият резервира очакванията им за място в последните 16 живи, само че напълно малко.

Победа над италианците в композиция с провалянето на ПСЖ от Борусия Дортмунд, които към този момент се класираха, щяха да ви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР