Килиан Мбапе е като в задния си двор на Парк

...
Килиан Мбапе е като в задния си двор на Парк
Коментари Харесай

Капитанът на Франция: Мбапе е като в задния си двор на Парк де Пренс

" Килиан Мбапе е като в задния си двор на " Парк де Пренс ". Пълен е със самонадеяност ", похвали своя съотборник капитанът на френския народен тим Юго Лорис.

Франция победи Казахстан вкъщи с 8:0 и след 7 мача е отпред в класирането в група " D " на международните квалификации с 15 точки. В последния си дуел на следващия ден вечер " петлите " гостуват на Финландия.

" Както за всички играчи, които бяха на Европейското състезание, постоянно има подозрения, когато не оправдаваш упованията. Той си взе поучения като огромен първенец. Килиан е основан да усъвършенства върхове и да печели трофеи. Не би трябвало да си слага никакви граници ", съобщи още Лорис.

По мотив спекулациите към бъдещето му в британския Тотнъм, вратарят разяснява, че " не затваря нито една врата ". " Ще беседваме в идващите седмици. Трябва да се приспособяваме към условията на новия треньор Антонио Конте и екипа му. Все още е наслаждение да нося екипа на Тотнъм, само че към този момент не желая да затварям нито една врата ", отговори уклончиво Юго Лорис във връзка бъдещето си в клубния му отбор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР