Килиан Мбапе е избрал да продължи кариерата си в Реал

...
Килиан Мбапе е избрал да продължи кариерата си в Реал
Коментари Харесай

Килиан Мбапе е избрал да продължи кариерата си в Реал Мадрид

Килиан Мбапе е избрал да продължи кариерата си в " Реал " (Мадрид), настояват испанските медии. Според телевизионната стратегия El Chiringuito нападателят на ПСЖ даже към този момент си е избрал дом в испанската столица, което е ясна индикация.

В последните дни на 2023 година разнообразни информации показаха, че Мбапе е подготвен към този момент да договаря с " Реал ", като в диалозите ще включи и майка си - негов сътрудник.

Настоящият контракт на нападателя с ПСЖ изтича в края на юни 2024 година От 1 януари той към този момент има право да договаря с други клубове, без да нарушава правила. В последната година Мбапе два пъти беше свързван с " Реал ", като се смяташе, че клубът даже е подготвил оферта.

El Chiringuito прибавя още, че сега офертата на " Реал " е съответна и клубът е дал период на французина до 15 януари, с цел да даде отговор. Освен това Мбапе е в директен контакт с mрезидента на " Реал " Флорентино Перес.

Преди ден френското издание " Паризиен " пък разгласи, че " Ливърпул " също е подготвен да се включи в конкуренцията за Мбапе.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР