Kикол Паласчева, която грабна сърцата на публика и жури в

...
Kикол Паласчева, която грабна сърцата на публика и жури в
Коментари Харесай

Българска тийнейджърка с исторически успех в X-Factor на Италия

Kикол Паласчева, която сграбчи сърцата на аудитория и жури в италианския X-Factor, към този момент е на стъпка от финалите в шоуто. С брилянтно осъществяване в четвъртък вечерта 16-годишната българка си обезпечи място измежду 12-те крайни участници в реалитито и късмет да бъде измежду първите трима финалисти.

Nika Paris, както я назовават в Италия, продължи напред, интерпретирайки ария на „ френския Висоцки “- Серж Генсбур (Serge Gainsbourg).

След позитивния отзив от присъединяване й, Никол към този момент е сигурен реализатор в огромните концерти онлайн, които започват от 28-ми октомври.

С този триумф Никол Паласчева е освен едно от единствените две девойки, измежду 12-те утвърдени участници в настоящото издание на шоуто, само че и единствената чужденка, в 15 годишната история на X-Factor- Италия, която доближава до по този начин наречените „ лайфове “.

„ За момента Ника се усеща великолепно, доста е спокойна и сигурна в себе си-споделя музикалният наставник на младата изпълнителка Дарияна Куманова- Допълнителен тласък й дава това, че феновете доста я харесват. Само в TikTok тя има над 1млн и 700 хил гледания на нейните участия в X-Factor, като с този резултат действително е преди всичко измежду всички нейни съперници в предаването. “

Следващата предстояща дата за нашето момиче е 28 октомври, когато Никол ще извърши и първата своя авторска ария, онлайн в Италия.

Никол е родена в София, на лимита сред зодиите Овен и Телец. Възпитаник е на френския колеж " Виктор Юго ", а сега и на Международна гимназия Златарски. „ Афинитетът към френските песни и френския език идва от моя дядо, който е бил огромен франкофон “- споделя Nika и прибавя, че в действителност езиците са й пристрастеност, откакто има в сбирката си познания по британски, испански и италиански.

И като заговорихме за пристрастеност - Никол обожава да спортува и да… готви! Има три годишна закалка по лека атлетика в школата на Тереза Маринова, тренира пилатес, кара ски, а сутрините й не минават без класичeския jogging. Относно готвенето - там ароматът я води към ресторанта на нейния татко. „ Готвя от дребна с него- споделя Никол- безусловно от 2-3 годишна. Обожавам в неговата кухня да подготвям десерти, като съм най-хубава в тирамису и брауни. “ Майката на Никол пък е тази решителна искра, която възпламенява надареното момиче по музиката: „ Искам да й благодаря, тъй като тя постоянно е била до мен! Зная, че е факсимиле да го споделям, само че вярвайте ми - аз настина имам най-хубавата майка! “

Всъщност Никол Паласчева не е напълно непозната за българската аудитория. През 2014 година тя беше един от най-енигматичните участници в „ Големите очаквания “- детското музикално реалити, продуцирано от Магърдич Халваджиян и Global Films. Виждали сме я и като избор за партньорка на господин Андреев в „ Шоуто на Слави “, както и в селекцията за детската Евровизия. В чужбина Nika печели първа премия в състезанието „ Pop, rock, jazz lab” и трета премия в “Sanremo junior”.



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР