Киевският режим нанася удари по населените райони в Русия, за

...
Киевският режим нанася удари по населените райони в Русия, за
Коментари Харесай

Путин: Киевският неонацистки режим се опитва да провали изборите, като нанася удари по мирни жители на Русия

Киевският режим нанася удари по обитаемоте региони в Русия, с цел да попречи на гласуването на президентските избори. Това съобщи съветският президент Владимир Путин на оперативно заседание на Съвета за сигурност, съобщи ТАСС.

" Както знаете, през днешния ден в нашата страна, в сходство с Конституцията на Русия, започнаха президентски избори. За да осуети изборния развой, с цел да сплаши хората най-малко в граничещите с Украйна райони, киевският неонацистки режим е замислил и се пробва да организира редица незаконни демонстративни въоръжени акции “, сподели съветският президент.

На първо място, изясни той, Киев нападна мирни селища на съветска територия. Путин е уверен, че Киев няма да може да попречи на изборите в Руската федерация с офанзивите си, а в противен случай, хората ще отговорят на провокациите с още по-голямо единение.

" Целта на тези дейности, безсмислени от военна позиция и незаконни от филантропична позиция, е, както към този момент беше казано, опит за интервенция в президентските избори в Русия. Сигурен съм, че нашите хора, народът на Русия ще отговори на това с още по-голямо единение “, сподели Путин. " Кого взеха решение да сплашат? Руския народ? Многонационалния народ на Русия? " - реторично попита той. 

Путин акцентира, че опитите за заплашване на руснаците са безплодни. „ Това в никакъв случай не се е случвало и съм сигурен, че в никакъв случай няма да се случи “, акцентира той.

Руските военнослужещи малко по малко реализират решаването на поставените задания в зоната на специфичната военна интервенция, съобщи съветският президент. " Руските въоръжени сили решително държат самодейността и малко по малко, проявявайки храброст и подвиг, реализират решение на предоставените им бойни задания, като по този метод основават нужните съществени условия за гарантиране на сигурността на Русия, вътрешната политическа непоклатимост на нашата държава и, в последна сметка, за реализиране на всички цели на националното развиване, за бъдещето на нашата татковина, което, без значение от опитите на нашите врагове и недоброжелатели, без подозрение ще бъде надеждно обезпечено “, сподели президентът.

Владимир Путин разяснява и зачестилите офанзиви на украинските въоръжени сили против съветски гранични региони през последните дни и съобщи, че Украйна се пробва да " отклони вниманието на личния си народ и на обществеността на други страни, от които киевският режим се пробва унизително да моли за пари и всевъзможни подаяния, от действителната обстановка на линията на прикосновение ".

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР