КИЕВ, Украйна (AP) — Закъсненията в доставките на оръжия от

...
КИЕВ, Украйна (AP) — Закъсненията в доставките на оръжия от
Коментари Харесай

Украинският президент Зеленски казва, че забавянето на чуждестранната помощ прави живота „много труден“ на фронтовата линия

КИЕВ, Украйна (AP) — Закъсненията в доставките на оръжия от западните съдружници за Украйна отварят врата за съветския прогрес на бойното поле, украински президент Владимир Зеленски споделя, което прави борбата „ доста сложна “ по елементи от фронтовата линия, където силите на Кремъл превзеха стратегически град предишния уикенд преди двегодишнината от войната.

Зеленски и други публични лица постоянно са изразявали отчаяние от бавното снабдяване на обещаната помощ, изключително откакто се появиха признаци на отмалялост от война. Европейските страни се борят да намерят задоволително ресурси, които да изпратят в Киев, а помощта от Съединени американски щати на стойност 60 милиарда $ е в застой заради политически разлики. Това наподобява е в интерес на съветския президент Владимир Путин.

Въпреки това, повече помощ се насочва към Украйна, защото Швеция разгласи във вторник най-големия си пакет помощ до момента, а Канада съобщи, че форсира доставката на повече от 800 дрона.

Зеленски, в ежедневното си видеообръщение късно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР