КИЕВ, Украйна (AP) — Русия възобнови своите въздушни удари по

...
КИЕВ, Украйна (AP) — Русия възобнови своите въздушни удари по
Коментари Харесай

Русия отново удря електрическата мрежа на Украйна и дроновете на Киев се насочват към повече вражески петролни депа

КИЕВ, Украйна (AP) — Русия възобнови своите въздушни удари по електрическата мрежа на Украйна и силите на Киев още веднъж се прицелват в съветски петролни уреди с трансгранични удари с дронове, пробвайки се да ограничи способността на другия да се бори във война, която към този момент е в своята трета година, споделиха публични лица в четвъртък.

Без докладвани огромни промени по 1000-километровата (600-мили) фронтова линия, където скорошен напън на силите на Кремъл в източна и североизточна Украйна реализира единствено спомагателни облаги, и двете страни във войната се прицелиха в отдалечени инфраструктурни цели.

В седмата си огромна офанзива против украински електроцентрали, откогато Москва се ускори офанзиви върху енергийна инфраструктура Преди три месеца Русия изстреля девет ракети и 27 безпилотни летателни апарата Shahed по енергийни уреди и сериозна инфраструктура в централна и източна Украйна, оповестиха украинските военновъздушни сили. Противовъздушната защита е прихванала всички дрон...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР