КИЕВ, Украйна (AP) — Подписването на споразумение с Русия за

...
КИЕВ, Украйна (AP) — Подписването на споразумение с Русия за
Коментари Харесай

Споразумението с Русия е „сделка с дявола“, казва съветникът на украинския президент

КИЕВ, Украйна (AP) — Подписването на съглашение с Русия за прекъсване на войната с Украйна би еднакво на сключване на договорка с дявола, върховен консултант на украинския президент Володимир Зеленски сподели, до момента в който натискът върху страната нараства да търси завършек на продължаващите повече от две години борби.

Сделката единствено ще завоюва време на съветския президент Владимир Путин да укрепи армията си и сложи началото на друга, евентуално по-насилствена глава във войната, сподели Михайло Подоляк пред Асошиейтед прес в изявление в четвъртък.

„ Ако желаете да подпишете договорка с дявола, кой ще ви завлече в пъкъла, добре, давайте. Това е Русия “, сподели Подоляк, запитан за вероятностите за спокойно съглашение за Киев, чиито сили са вкарани в кървава война на безсилие с войските на Москва в Източна Украйна.

„ Ако подпишете нещо през днешния ден с Русия, която няма да загуби войната и няма да носи юридическа отговорност за всеобщи закононарушения, това ще значи, че сте си подписали билет за продължение на писък...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР