Киев се опита да нанесе удар с дронове по Кремъл,

...
Киев се опита да нанесе удар с дронове по Кремъл,
Коментари Харесай

Москва съобщи за украинска атака по Кремъл с дронове

Киев се опита да нанесе удар с дронове по Кремъл, само че офанзивата беше сполучливо отблъсната, оповестиха от пресслужбата на съветския президент, представени от ТАСС.

" Тази нощ киевският режим се опита да нанесе удар с безпилотен аероплан по резиденцията на президента на Руската федерация ", обявиха от Кремъл.Според пресслужбата на президента " два безпилотни самолета са били ориентирани към Кремъл ".

" В резултат на навременните дейности, подхванати от военните и специфичните служби благодарение на системите за радиолокационен надзор, дроновете бяха изведени от строя ", акцентират от Кремъл.

" В резултат на рухването им и разпръскването на фрагменти на територията на Кремъл нямаше жертви или материални вреди ", допълниха от пресслужбата на президента. " Президентът на Руската федерация не е потърпевш вследствие на терористичната офанзива. Работният му график не е претърпял никакви промени и продължава както нормално ", се споделя в изказването.

" Разглеждаме тези дейности като планувана терористична акция и нападение против президента на Руската федерация, осъществени в навечерието на Деня на успеха, парада на 9 май, на който се възнамерява да участват и задгранични посетители ", се споделя още в изказването.Русия си резервира правото да отговори на опита за удар по Кремъл, където и когато сметне за належащо, прибавиха от Кремъл.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР