Киев се опита да атакува цели на руска територия с

...
Киев се опита да атакува цели на руска територия с
Коментари Харесай

Шест дрона свалени над Крим

Киев се опита да нападна цели на съветска територия с дронове, най-малко 4 безпилотни летателни апарата (БПЛА) бяха унищожени от системи за противовъздушна защита покрай Крим. Това са съобщили от съветското министерство на защитата, представени от ТАСС.

" На 17 септември, към 1:15 московско време, опитът на киевския режим за осъществяване на терористична офанзива с БПЛА против обекти на територията на Руската федерация беше спрян. Дежурните системи за Противовъздушна отбрана унищожиха два украински безпилотни летателни апарата транспортни средства край западното крайбрежие на Кримския полуостров ", означи ведомството.

По-късно информацията бе обновена и броят на дроновете бе повишен на шест.

Припомня се, че на 14 септември съветското министерство на защитата заяви за унищожаването на 11 украински дрона над Крим.
 Руските дронове търсят украинските самолети, удрящи Крим
Руските дронове търсят украинските самолети, удрящи Крим

Това заяви полковник от Военновъздушни сили на Украйна

Украински морски дрон повреди дребен съветски ракетен транспортен съд край окупирания Крим, заяви в петък източник от украинското разузнаване, което опонира на съветска информация, съгласно която офанзивата е била отблъсната.

Киев, който се пробва да ускори ударите против Русия в Черноморския район, съобщи, че неговите офанзиви тази седмица са унищожили съветска система за противовъздушна защита в Западен Крим, тежко са развалени два военноморски кораба и са ударени два патрулни кораба.

Руското министерство на защитата заяви за украинска офанзива против " Самум " в изказване в четвъртък, само че сподели, че тя е била отблъсната и че военноморският дрон е бил погубен.
 Взривове и пожар в западната част на Крим, евентуално е изумена система С-400 Обновена
Взривове и пожар в западната част на Крим, евентуално е изумена система С-400

В региона на Евпатория има няколко военни части
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР