Киев се е опитал да атакува с дронове Кремъл. Тази

...
Киев се е опитал да атакува с дронове Кремъл. Тази
Коментари Харесай

Украинска атака с дронове срещу Кремъл, Путин е невредим

Киев се е опитал да нападна с дронове Кремъл. " Тази нощ киевският режим направи опит да нанесе удар с безпилотници по кремълската резиденция на президента ", осведомят от президентската институция. Опитът е бил осъществен с два дрона, които са свалени.

Президентът Владимир Путин не е потърпевш. В момента на офанзивата той не се е намирал в Кремъл, прецизира РИА Новости.

Оценяваме тези дейности като плануван терористичен акт и нападение против президента, осъществен в навечерието на Деня на успеха, Парада на 9 май, на който е планувано наличието и на задгранични посетители, се споделя в официалн осъобщение на Кремъл.

От службата на президента осведомят, че в резултат на този терористичен акт той не е потърпевш. Графикът на работата му не е изменен, той продължава както нормално. Руската страна си резервира правото да предприеме ответни ограничения където и когато откри за добре.

Дроновете са обезвредени вследствие на подхванати дейности от военните и спецслужбите. Те са били извадени от строя чрез радиолокационна интервенция. Няма потърпевши от осколките, след дроновете са се разрушили, няма нанесени и материални вреди, прецизира Кремъл.

Ежедневният работен график на Путин не е претърпял смяна и продължава в нормален режим, посочи пред медиите и представителят на президента Дмитрий Песков.

 Източници: Телеграм, " 24 часа ", dnes.dir.bg, kremlin.ru

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР