КИЕВ (Ройтерс) -Руските сили в окупирана Украйна използват терминали Starlink,

...
КИЕВ (Ройтерс) -Руските сили в окупирана Украйна използват терминали Starlink,
Коментари Харесай

Руските сили използват Starlink на Мъск в окупирани райони, казва Украйна

КИЕВ (Ройтерс) -Руските сили в окупирана Украйна употребяват терминали Starlink, създадени от SpaceX на Илон Мъск за сателитен интернет в нещо, което стартира да наподобява на техния " редовно “ приложение, сподели основната военна разследваща организация на Киев в неделя.

Терминалите бяха изпратени бързо, с цел да оказват помощ на Украйна след нахлуването на Русия през февруари 2022 година и бяха жизненоважни за връзките на бойното поле на Киев. Starlink споделя, че не прави никакъв бизнес с държавното управление или военните на Русия.

„ Регистрирани са случаи на потребление на дадени устройства от съветските окупатори. Това стартира да придобива систематичен темперамент, “ Главната дирекция за разузнаване (ГУР) на украинското министерство на защитата цитира думите на представителя Андрий Юсов.

В изказване организацията сподели, че терминалите се употребяват от елементи като съветската 83-та десантно-щурмова бригада, която се бие покрай враждебните градове Клишчиевка и Андриевка в отчасти окупирания източен регион на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР