Киев продължава да твърди за значително количество руски жертви в

...
Киев продължава да твърди за значително количество руски жертви в
Коментари Харесай

Оцелял ли е шефът на Черноморския флот на РФ при удара на щаба му

Киев продължава да твърди за доста количество съветски жертви в щаба на Черноморския флот в Севастопол, който удариха в събота с ракета. Освен това украинските служби настояват, че измежду починалите е и командващият Черноморския флот Виктор Соколов. Тази информация в същия ден, а и на идващия не бе доказана.

Силите за специфични интервенции на Украйна разгласиха тази заран нова информация за съветските загуби в " специфичната интервенция по заличаване на кораба " Минск " и щаба на Черноморския флот на Руската федерация " - формалното име на интервенцията.

В резултат на удара по щаба на 22 септември са починали 34 офицери, сред тях и Виктор Соколов, цитира Силите за специфични интервенции " Украинская истина ". Поне още 150 души са били ранени вследствие на удара по щаба, а самото здание не предстои на възобновяване . По-рано през днешния ден управляващите оповестиха за следена детонация в постройката.

Украинската войска пое отговорност за въздушния удар. Русия към момента не е удостоверила информацията.
 Ракета доближи щаба на съветския Черноморски флот в Севастопол
Ракета доближи щаба на съветския Черноморски флот в Севастопол

Полицията прикани локалните поданици да изоставен централните улици на Севастопол

В началото в съветското осведомително пространство се публикуваше информация за една жертва, в следствие съветското министерство на защитата удостовери, че един военнослужещ е умрял , само че в обновената информация в следобеда се заявяваше, че един се води за безследно липсващ. Мониторингът на BBC открои, че в късните излъчвания на съветските малките екрани информацията за удара въобще е изчезнала , като и до този миг съветските управляващи резервират безмълвие.

Руският Черноморски флот е ситуиран в пристанището на Севастопол. В града се намира и един от съветските командни центрове за войната на Москва против Украйна . Оттам се доставят съветските окупационни сили в южната част на Украйна и се управляват ракетните офанзиви.

Днес от Службата за специфични интервенции оповестяват и , когато цел им беше пристанището в Севастопол и по-точно корабостроителницата . Именно тогава се появиха информации за нанесени съществени вреди по десантния транспортен съд " Минск " . Според известието на украинците от през днешния ден безвъзвратните загуби на руснаците тогава са съставлявали 62 души . не се разясняват през днешния ден.

Няколко дни след удара в социалните мрежи се популяризира фотография на транспортен съд теглен на буксир, за който се твърдеше, че е точно " Минск " в сегашното. Изображението не може да се удостовери от самостоятелен източник.

В днешната информация не се споделя нищо за подводницата " Ростов на Дон " , за която, че е получила съществени повреди.
 Киев вижда края на съветския Черноморски флот в Севастопол
Киев вижда края на съветския Черноморски флот в Севастопол

След последните офанзиви в анексираната територия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР