Киев поставя под съмнение съобщенията на Кремъл, че руският президент

...
Киев поставя под съмнение съобщенията на Кремъл, че руският президент
Коментари Харесай

Киев: Двойник на Путин, а не лидерът на Кремъл, е посетил зоната на конфликта в Украйна

Киев слага под подозрение известията на Кремъл, че съветският президент Владимир Путин наскоро още веднъж е пътувал до зоната на спора в Украйна, като твърди, че визитата е била осъществена от двойник, съобщи ДПА.

" Това не беше същинският Путин ", съобщи през вчерашния ден по малкия екран секретарят на Съвета за национална сигурност на Украйна Олексий Данилов, без да показва доказателства. " За да приказваш с същинския Путин, би трябвало да се самоизолираш за 10 до 14 дни ", добави той.

Според изказване на Кремъл от вторник съветският президент още веднъж е пътувал до зоната на военните дейности в Украйна, като се е срещнал с съветски бойци, сражаващи се в областите Херсон и Луганск, както и с високопоставени офицери. Това бе втората информация за пътешестване на Путин до зоната на военните дейности, откогато той подреди нахлуването в Украйна на 24 февруари 2022 година, показва ДПА.

Точната дата на визитата на войските не се оповестява.

Кремъл разгласява и малко видео, на което се вижда по какъв начин Путин слиза от хеликоптер и се ръкува с униформени.

Според Данилов обаче индивидът, забелязан в Херсон, е бил " елементарен двойник, каквито, както знаем, има няколко ". Украинският чиновник по сигурността назова Путин " изплашен човек " и съобщи, че концепцията той да е решил да посети фронта е просто невъзможна.

Според Данилов украинският президент Володимир Зеленски, който във вторник посети град Авдеевка в Източна Украйна, е " цялостна диаметралност " на Путин, защото неведнъж е посещавал зоната на военните дейности. " Това е разликата с бункерния дядо Путин, който скоро ще се плаши от себе си ", съобщи Данилов.

Източник Българска телеграфна агенция

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!    

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР