Киев. Киев и София споделят общи ценности за толерантност между

...
Киев. Киев и София споделят общи ценности за толерантност между
Коментари Харесай

Кметът на София Йорданка Фандъкова присъства в Киев на откриването на площад на името на Димитър Пешев

Киев. Киев и София споделят общи полезности за приемливост сред хората. Българският народ и нашият град може да се гордеят със своята история. Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова в Киев при откриването на площад на името на Димитър Пешев през днешния ден, оповестиха от пресцентъра на Столична община . Кметът Фандъкова благодари на кмета на Киев Виталий Кличко за слагането на паметна плоча на огромния българин – Димитър Пешев, който играе основна роля като подпредседател на Народното събрание за спасяването на българските евреи.
Кметът на София съобщи също, че сме подготвени да работим дружно с кмета на Киев и неговия екип, да споделяме опита си в превъзмогване на провокациите пред огромните европейски градове. " Очакваме да посрещнем господин Кличко в нашия град още тази есен ", сподели Фандъкова.
В събота кметът на София организира персонална среща с кмета на Киев Виталий Кличко. По време на срещата бяха разисквани планове, по които двете столици работя. Фандъкова предложения Виталий Кличко да посети София.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР