Киев иска да удари Русия с американски ракети с далечен

...
Киев иска да удари Русия с американски ракети с далечен
Коментари Харесай

Путин: Ако Западът позволи на Киев да използва ракети с далечен обсег, да се готви за директен сблъсък с Русия

Киев желае да удари Русия с американски ракети с отдалечен обсегКремъл подозира, че Съединени американски щати ще дадат зелена светлина на КиевСАЩ и Обединеното кралство обмислят украинското исканеПутин споделя, че този ход ще промени характера на войната
Ако Украйна получи позволение да употребява западни далекобойни оръжия срещуРусия, това би означавало, че страните от НАТО, Съединени американски щати и Европа са във война с нея. Това съобщи, президентът Владимир Путин в отговор на журналистически въпрос.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски от месеци се моли на Белия дом да му даде зелена светлина да употребява сходен вид оръжие, с цел да може Киев да се отбранява пълноценно.

Руският президент обаче изясни, чеукраинските военни не могат сами да употребяват оръжия с огромен обхват, защото за сходна техника е нужна система от вида на по този начин нареченотосателитно разузнаване, с каквото разполагат единствено Съединени американски щати и страните от Европейския съюз.



Освен това съгласно Путин единствено военнослужещи на НАТО могат да ръководят сходни далекобойни ракетни системи.

" Ето за какво не ставадума за предоставяне на разрешение на режима в Украйна да употребява едни или други оръжия против Русия. Става въпрос за решение дали страните от НАТО ще вземат участие директно във боен спор или не ", изясни Владимир Путин.



Според него директното присъединяване на западните страни в спора значително ще промени неговата същина и темперамент.

" Това ще значи, честраните от НАТО, Съединени американски щати, и европейските страни са във война с Русия. И в случай че това е по този начин, тогава, имайки поради смяната на същността на този спор, ние ще вземем подобаващи решения въз основа на заканите против нас, които ще бъдат основани за нас ", заключи Владимир Путин.

На този декор преди ден един от с които да подсигурява на Запада, че ще употребява нуклеарно оръжие по страна от НАТО, в случай че това се наложи. Сергей Карагановзаяви, чеМосква може да нанесе стеснен нуклеарен удар против страна от НАТО, без да провокира пълномащабна нуклеарна война. Според " ястреба " Караганов,Съединените щати са излъгали, когато са уверили, че подсигуряват нуклеарна отбрана на своите съдружници.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР