Киев е отказал да преговаря за прекратяване на руската военна

...
Киев е отказал да преговаря за прекратяване на руската военна
Коментари Харесай

Москва: Киев отказа да преговаря, продължаваме настъплението

Киев е отказал да договаря за преустановяване на съветската военна интервенция. Това заяви пред публицисти прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков. Той разгласи, че заради това през днешния ден нови съветски подкрепления са влезнали в Украйна.

„ Вчера следобяд, по отношение на предстоящите договаряния с украинското управление, висшият главнокомандващ и президент на Русия разпоредиха прекъсване на настъплението на главните сили на съветските войски “, сподели представителят на Кремъл.

Той изясни, че защото " в действителност украинската страна отхвърли да договаря, през днешния ден следобяд главните съветски сили възобновиха настъплението си в сходство с проекта на интервенцията ".

Песков посочи, че по време на прекъсването на настъплението на главните сили на редица места са траяли бойните дейности. „ Имаше конфликти с мобилни групи от националисти и бандеровци, които използваха леки коли и камиони, с инсталирани ударни оръжия – на правилото на „ джихад мобили “, единствено че там те към този момент се назовават ​​„ бандер мобайли “, сподели той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР