Кичка Бодурова е отхвърлила Стефан Данаилов като мъж. Това разкрива

...
Кичка Бодурова е отхвърлила Стефан Данаилов като мъж. Това разкрива
Коментари Харесай

Кичка Бодурова: Стефан Данаилов ме сваляше упорито

 Кичка Бодурова е отхвърлила Стефан Данаилов като мъж. Това разкрива естрадната звезда за седмичника " Уикенд ", оповестено в новия брой на вестника. По думите й, тя е била упорито ухажвана от Ламбо, само че защото бил фамилен мъж, а и му се е носела славата, че " не пропуща нито една хубава жена ", Кичка парирала мераците му.

" Когато започнах да пея, бяхме на абитуриентски балове със Стефан Данаилов в Стара Загора. Бях още студентка, пеех с оркестър " Метроном ". Ламбо бе толкоз хубав, обаятелен, занимателен. Една вечер след следващия бал пристигна и почука и на моята врата в хотела. Носеше ми някакво плюшено мече и бонбони - идваше ми на посетители измежду нощ. Благодарих му и му споделих, че дремя, само че в идващите дни продължаваше да ме смъква настойчиво. Беше ми прелестно, несъмнено, само че бях чувала, че няма хубава артистка или жена, с която да не е поискал да бъде. И, както след това стана ясно от записките му, постоянно е получавал това, което желае ", споделя Бодурова.

Имало и различен случай през 80-те години. Тя била поканена на зрелище във Военния спектакъл. Стефан пристигнал облечен в театралния си костюм да я вземе на служебния вход. " Отидохме в гримьорната му и като ме прегърна, цялото му тяло трепереше. Беше ми прелестно, не мога да скрия, само че знаех, че е женен. Никога повече не отидох на представленията му, опасявах се да не стана една от многото ", споделя Бодурова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР