Киберполицаи са пресекли незаконно разпространение на телевизионно съдържание, съобщават от

...
Киберполицаи са пресекли незаконно разпространение на телевизионно съдържание, съобщават от
Коментари Харесай

Киберполиция спря незаконна кабеларка в Пловдивско и Варна

Киберполицаи са пресекли нелегално разпространяване на телевизионно наличие , оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Операцията е извършена през вчерашния ден от чиновници на дирекция " Киберпрестъпност " към ГДБОП от секторите " Борба с проведената престъпност " в Пловдив и Варна, с присъединяване на представители на Европол . Тя е осъществена в границите на досъдебно произвеждане, формирано през 2020 година за осъществено закононарушение по член 172а от Наказателен кодекс, под управлението на Районната прокуратура в Пловдив.

Пресечено е даването на противозаконна кабелна телевизия от снабдител на интернет услуги на територията на Пловдивска област и във Варна. Според събраните доказателства кабелният оператор е препредавал повече от три години до крайните си клиенти телевизионни стратегии, без единодушие на правоносителите и без да уведоми за тази своя активност контролните държавни органи, както се изисква по закон.

Събират се доказателства и за редовно нарушение на правата върху обекти на авторското и сродните му права от страна на оператора. Иззети са документи и цифрови устройства, посредством които се е осъществявало противозаконното тв предаване.
 Телевизионни, кино и радио сценаристи излязоха на митинг пред Народно събрание
Телевизионни, кино и радио сценаристи излязоха на митинг пред Народно събрание

Искат обективни контракти и възнаграждения
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР