Киану Рийвс: Няма гаранция, че утре ще дойде, така че

...
Киану Рийвс: Няма гаранция, че утре ще дойде, така че
Коментари Харесай

21 цитата на Киану Рийвс: Едно нещо, което хората не знаят за мен е, че имах депресия. Човекът, който не ми позволи да бъда щастлив, бях АЗ

Киану Рийвс: Няма гаранция, че на следващия ден ще пристигна, тъй че живей през днешния ден!

 Киану Рийвс

Киану Рийвс се отличава много блестящо  сред множеството холивудски артисти. Той води много непретенциозен метод на живот, не дава доста изявленията.

Притежава обилно сърце – подарява огромен % от хонорарите си, без да се обявява измежду обществото с благотворителността си.

Животът му е поднасял жестоки удари. И макар, че от някои не се е възстановил изцяло, той е съумял да запази добротата в себе си. А може би това е една от аргументите Киану Рийвс да има доста по-различна позиция за житейската философия.

 Киану Рийвс

Още цитати на Киану Рийвс за мъдростта на живота.

1.„ Лесно е да избягаме и да се скрием, когато нещастието влезе в живота ни. Тайната да продължиш по пътя си е да използваш опита си – както добър, по този начин и неприятен – с цел да създадеш по-добра версия на себе си. “

2.„ Можем да се научим да търсим хубостта в света, който животът ни предлага. Трудностите са опция да схванеш, че животът е къс и би трябвало да го изживееш оптимално, опция да станеш същински и по-добър човек. ”

3.„ Никога не съм бил захласнат от парите, не за това станах артист и в никакъв случай не съм харесвал славата. Въпреки,че не е зле да не се притеснявате за сметките. Клише е, че парите не могат да купят благополучие. Те могат да купят свободата да живеете живота, който желаете. ”

4.„ Обичам да съм самичък, само че се пробвам да не съм уединен, тъй като последното е просто отвратително. “

5.„ Всяка битка в живота ви в последна сметка ви е трансформирала в индивида, който сте през днешния ден. Бъдете признателни за сложните моменти, те единствено ви вършат по-силен. “

6. “Скръбта се трансформира, само че в никакъв случай не си отива. “

7. “Понякога лесните неща са най-трудни за реализиране. “

8.„ Бях теоретичен да се отнасям с хората тъкмо по този начин, както бих желал те да се отнасят с мен. Това се назовава почитание. “

9.„ Да знаеш, че бъдещето ти е във твоите ръце, е необикновено градивно възприятие. “

10.„ Ако сте били брутално разочаровани, само че сте намерили сили да останете положителни с останалите хора, то тогава вие сте костелив орех за разтрошаване със сърце на ангел. ”

11.„ Вярвам, че животът без обич, без да я чувстваш или да можеш да я дадеш, е много мощно наказване. “

12.„ Човекът, който ме защищити от моето благополучие, бях аз самият. “

13.„ Какви девойки одобрявам? „ Всички, те са ангели. “

14.„ Жените са превъзходни същества. Те са в положение да схванат какво се случва вътре в индивида. Ето за какво,те нямат физическа мощ. Благодарение на това съумяват да усетят мислите на сродната си душа. Те са по-развити от мощния пол “.

15.„ Виждате ли хората? Бързат на работа, без да обръщат внимание на нищо. Понякога сме толкоз затънали в ежедневните си отговорности, че забравяме да се насладим на хубостта на живота. Ние сме като зомбита. ”

 Киану Рийвс

16. “Кажи здравей на някого, който видиш. Прегърнете някого, в случай че смятате, че изпитва болежка. Помогнете на някого. Трябва да живееш всеки ден по този начин, като че ли ти е финален. ”

17. “Едно нещо, което хората не знаят за мен е, че имах меланхолия преди няколко години. Никога не съм казвал на никого за нея. Трябваше да намеря своя метод да я преодолея. Няма гаранция, че на следващия ден ще пристигна, тъй че живей през днешния ден! “

18.„ Не мога да бъда част от свят, в който съпрузите обличат дамите си като леки дами, излагайки на показ всичко, което би трябвало да е интимно. Където няма разбиране за чест и достолепие, а думите на хората могат да се базират,само когато споделят „ давам обещание “. Където скромността се смята за минус. Където хората са не запомнили за любовта, а търсят единствено най-хубавия вид за сътрудник. Аз предпочитам своя път, тъпо е единствено, че не открих същото схващане измежду тези хора, в които най-вече го търсех. ”

19.„ Една фотография може да каже повече от хиляда думи, само че нито една от тях няма да е истина. “

20.„ Мразя, когато хората ме лъжат. И не претърпявам насилието, изключително без причина. ”

21.„ Парите не значат нищо за мен. Направих доста пари, само че избирам да се любувам на живота, в сравнение с да се грижа за банковата си сметка. Живея просто. Всеки знае, че най-важното е здравето. ”

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР