Киану Рийвс е един от най-известните и обичани по цял

...
Киану Рийвс е един от най-известните и обичани по цял
Коментари Харесай

Киану Рийвс на 58: Бъдете мили. Бъдете луди. Няма време за нищо друго

Киану Рийвс е един от най-известните и обичани по целия свят холивудски звезди, само че малко хора са чували за неговата тежка житейска орис. Днес – 2 септември, имаме превъзходен мотив да си напомним за този изумителен, друг и толкоз харизматичен артист.

Когато е единствено на 3 годинки, татко му напуща фамилията. Киану сменя четири учебни заведения, защото страда от дислексия, а положението му мощно затруднявало неговото образование.

Когато е на 23 години, най-хубавият му другар Ривър Феникс умира от свръхдоза опиати.


През 1999 година любовта на живота му – Дженифър Сайм, забременява с тяхната дъщеричка. За страдание детето е мъртвородено. След нещастието двамата се разделят. 18 месеца по-късно Дженифър умира при автомобилна злополука.

По-малката му сестра Ким е диагностицирана с левкимия, а Киану е индивидът, който се посвещата напълно на грижите за нея. След тежка борба тя съумява да се пребори с подлата болест. Рийвс подарява 70% от приходите си от " Матрицата " за битка с левкимията.

Днес Киану не живее в голямо имение, както други звезди. Състоянието му възлиза на 100 млн. $, само че Рийвс постоянно се вози на метро. И като един същински благородник, постоянно отстъпва мястото си. на дами или възрастни хора. Едно " папарашко " видео потвърждава това:



В чест на обаятелния артист подбрахме някои от най-силните и въздействащи мисли и послания, споделени от него в обществените мрежи:

" Всички имаме своите проблеми и тежки персонални истории, само че без значение от всичко сме задоволително мощни, с цел да ги преживеем. "

" Всяка компликация в живота ви е оформила в индивида, който сте през днешния ден. Бъдете признателни за сложните времена, те единствено могат да ви създадат по-силни. "

" Виждате ли хората зад мен? Бързат за работа и не обръщат внимание на нищо. Понякога сме толкоз обзети от всекидневието, че забравяме да отделим време, с цел да се насладим на хубостта на живота. Все едно сме зомбита. Погледни нагоре и си смъкна слушалките! Кажи здравей на някого и даже прегърни някой, който наподобява засегнат. Помогни на някого. Трябва да живееш всеки ден все едно ти е финален. Това, което хората не знаят за мен, е, че страдах от меланхолия преди няколко години. Човекът, който ме спираше да намеря щастието, бях АЗ. Всеки ден е скъп, тъй че дано се отнасяме към него по този начин непрекъснато. Следващият ден не е обезпечен, по тази причина живей през днешния ден! Надявам се да споделиш тази обява и да предадеш обич този уикенд. "


Киану Рийвс и Моника Белучи по време на кинофестивала в Кан, Франция, 2003 година

" Майката на мой другар се е хранила здравословно през целия си живот. Никога не е консумирала алкохол или каквато и да била „ неприятна “ храна, упражнявала всеки ден, доста гъвкава, доста дейна, взимала всички добавки, предписани и от лекаря ѝ, в никакъв случай не излизала на открито без слънцезащитен крем или в случай че го е правила е било за колкото се може по-кратък интервал – тъй че, тя пазела здравето си с всичко, което можела. Сега е на 76 години, има рак на кожата, рак на костния мозък и доста остра остеопороза.
Бащата на приятеля ми яде бекон върху бекон, масло върху масло, лой върху лой, в никакъв случай, но в никакъв случай не е упражнявал, излагал се е на слънце до момента в който изгори оптимално, като цяло методът му към живота е да го живее на цялостни обороти, а не по рекомендациите на другите. Сега е на 81 и лекарите настояват, че здравето му е като на младеж.
Хора, вие не може да се скриете от личната си отрова. Тя е там и ще ви откри, по тази причина, вслушайте се в думите на към момента живата майка на приятеля ми: " Ако знаех, че животът ми ще приключи по този начин, щях да пребивавам по-пълноценно и щях да се любувам на всичко, което са ми забранявали. "
Никой от нас няма да се измъкне жив, по тази причина престанете да оставяте себе си на назад във времето. Яжте вкусна храна. Разхождайте се на слънце. Скачайте в океана. Кажете истината, която пазите в сърцето си като прикрито богатство. Бъдете глупави. Бъдете благи. Бъдете луди. Няма време за нищо друго. "



" Не мога и няма да бъда част от един свят, в който дамите се обличат като проститутки и излагат на показ всичко, което би трябвало да е съкровено и интимно. Свят, в който мъжете харесват това. И търсят това. Свят, в който никой към този момент не мисли за понятия като чест и достолепие. Свят, в който двойките бързо не помнят какъв обет са си дали, когато са се вричали един на различен... Свят, в който дамите не желаят деца, а мъжете не желаят фамилии. Свят, в който посредствени хора карат скъпи коли, купени с парите на бащите им, с цел да показват своя триумф. Който в действителност е непознат триумф. Свят, в който бащите потискат синовете си, карайки ги да имат вяра, че не са способни да реализират нищо от това, за което мечтаят. Свят, в който хората споделят, че имат вяра в Бог, само че без да се пробват да изживеят тази религия. Да живеят съгласно тази религия. Свят, в който ревността е нещо, от което би трябвало да се срамуваш, а флиртът е естествен и здравословен. Свят, в който скромността е минус, а не предимство. Свят, в който синовете харчат парите на бащите си в нощни клубове, в които слушат безсъдържателна музика, до момента в който се наливат с алкохол. Свят, в който девойките се влюбват тъкмо в такива момчета. Свят, в който хората не търсят обич, а съвършен сътрудник. Свят, в който се приказва за независимост на избора, само че всеки, който направи избор, друг от този на останалите, се афишира за вманиачен. Свят, в който хората поправят колите си, без да пестят парите си, само че не дават шепа лепта на някой нуждаещ се. Аз отхвърлям да ходя по този път. Избрах различен. Избрах собствен. За страдание малко са хората, които желаят да вървят дружно с мен по него... "



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР