Киан Аройо от Орландо, чийто баща е донор на сперма,

...
Киан Аройо от Орландо, чийто баща е донор на сперма,
Коментари Харесай

Дъщеря на донор на сперма намери 40 братя и сестри

Киан Аройо от Орландо, чийто татко е донор на сперма, търсила пет години своите братя и сестри, написа Метро. " Винаги съм желала да науча повече за татко ми и за това дали имам полубратя и сестри. Ето за какво, незабавно откакто станах на възраст, когато можех да погледна документите, незабавно го направих " - споделя Аройо. След пет години на търсене 21-годишната госпожица е намерило повече от четиридесет по-малки братя и сестри в Съединени американски щати, Канада, Австралия и Нова Зеландия. Най-младият от околните й неотдавна е навършил пет месеца.

В началото Аройо намерила Джоана, която е по-млада от нея с една година и живеела на същата улица. Момичетата станали приятелки и се виждат най-малко един път месечно. Според нея, с всички останали братя и сестри, тя също основава връзка още от първата среща те стартират да се схващат прелестно.

Американката се е срещала с татко си няколко пъти и го назовава " доста готин човек ". Когато се видели за пръв път, майка на Аройо се причисли към тях и дружно отишли в салон за татуировки, където Киан си направила първата татуировка.

Момичето е доста щастливо, че животът й е тъкмо подобен: " Аз съм единственото дете в фамилията, тъй че майка ми прекарва време единствено с мен. Но в случай че желая да се развличам с моите родственици, които са на моята възраст, тогава имам голям избор ".

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР