Kia разпространи първите официални изображенияя на новото поколение на модела

...
Kia разпространи първите официални изображенияя на новото поколение на модела
Коментари Харесай

Новата Kia Carens стъпва в Индия през първото тримесечие на 2022 година

Kia популяризира първите публични изображенияя на новото потомство на модела Carens, което ще бъде стартирано в Индия през първото тримесечие на идната година, както и на още няколко, неназовани все още от марката, пазари.

Новата Kia Carens, за която от марката споделят, че е създадена за модерното индийско семейство, е изпълнена с интериор в три реда, а от компанията дават обещание забележително равнище на съгласуваност на автомобила, включително и опция за отдалечено възобновяване на бордовата система и разширение на функционалностите на колата, както и общоприетоо съоръжение с 6 защитни въздушни възглавници.

В взаимозависимост от равнището на съоръжение и желанията на клиентите, Kia Carens ще може да бъде екипирана с 10.25-инчов инфо-комуникационен и мултимедиен модул, аудиосистема BOSE, интегриран интелигентен пречиствател на въздуха за купето, вентилирани предни седалки, панорамен стъклен таван и други.

Всеки един от представителите на новата Kia Carens ще разполага също по този начин с електронна стабилизираща стратегия, система за подкрепяне на потеглянето и спускането по надолнище, спирачен помощник и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР