Kia Corporation представи първите официални изображения на екстериорния и интериорен

...
Kia Corporation представи първите официални изображения на екстериорния и интериорен
Коментари Харесай

Премиера на Kia EV9 – революционен електромобил с прогресивен дизайн и автентичен SUV характер

Kia Corporation показа първите публични изображения на екстериорния и интериорен дизайн на Kia EV9 – първият електрически SUV флагман на марката с три реда седалки, който хармонично съчетава смелия жанр и изтънчена грациозност във външния дизайн и оформлението на интериора. Kia EV9 е значима стъпка напред по пътя към трансформиране на компанията в снабдител на решения за екологично устойчива подвижност.

Смелото и решително наличие на EV9 е въодушевено от философията „ Единство на противоположностите ” („ Opposites United “) в дизайна на Kia, която оползотворява креативния капацитет, подбуден от контраста сред другите качества на естествената природа и модерния живот, с цел да ги сплоти в единно и хармонично цяло.

„ Kia EV9 прави революционна стъпка за да промени стандартите във връзка с дизайна, свързаността, функционалността и отговорността към околната среда “, означи изпълнителният вицепрезидент и началник на Глобалния дизайнерски център на Kia Карим Хабиб. „ Kia EV9 е артикул, който дава на клиентите извънредно високо качество и нова електрозадвижвана опция, осигуряваща свежа друга позиция към бранша на фамилните SUV коли. Това е нов вид автомобил, който обезпечава директно прекарване и отличен комфорт освен за лидера, само че и за всички пасажери посредством реформаторски метод в оползотворяването на пространството, технологиите и дизайна. "

Екстериор – нови насоки за дизайна на бъдещите електрически SUV модели
Водени от философията „ Единство на противоположностите ” („ Opposites United “) в дизайна на марката, стилистите на Kia се стараят да основават коли с нетрадиционна форма и привлекателна осанка. Особено усещане в тази тенденция прави въздействието на главния принцип ‘Bold for Nature’, който въодушевява съчетаването на детайли от природата и материалния свят, и играе основна роля при образуването на външния дизайн. Резултатът е автомобил, чиято непоклатимост и уверените благоприятни условия за придвижване във всевъзможни условия хармонично се преплита с ведрото успокоение на високотехнологичния електрически автомобил.

Предната част на EV9 прави усещане с яснотата на семплите линии и изчистените повърхнини на каросерията, които излъчват в идентична степен убеденост и успокоение. Подчертана от предната решетка с цифрови светлинни претекстове и впечатляващи отвесни фарове, емблематичната за EV9 „ Digital Tiger Face “демонстрира футуристично лъчение. Характерна специфичност на Digital Tiger Face са и двете групи от дребни кубични светлини, ситуирани в каросерията директно до фаровете. Новите LED дневни светлини „ Star Map “ на основават изцяло нов светлинен резултат със своя високотехнологичен анимиран светлинен формат, който ще откроява Digital Tiger Face и при бъдещите електрически модели на Kia.
Страничният контур на EV9 притегля вниманието със своите многоъгълни повърхнини, които сплотяват хармонично мощната и неоспорима SUV еднаквост с изключителната аеродинамична успеваемост. Триъгълната конструкция в размера на калниците и мощно подчертаните геометрични форми на техните арки преливат в главната част от каросерията и по този начин сплотяват множеството детайли в сплотената, хомогенна конструкция. Изравнените с главната повърхнина дръжки на вратите и скосената линия на покрива основават чувство за гладко и дейно придвижване.

В задната част вършат усещане семплите и изчистени линии на капака на багажника, допълнени елегантно от задните светлини, които са в унисон с оформлението на предните фарове и в допълнение акцентират мощната и уверена външност на новия EV9.

Интериор – нови форми на пространство, комфорт и преживяване за всички в автомобила
Залегналият в основата на философията „ Единство на противоположностите ” в дизайна на Kia принцип „ Технология за живота “ подсигурява, че компанията ще се стреми да основава и внедрява само технологии и новости, които основават позитивна среда за интуитивно взаимоотношение сред индивида и машината и разкриват нови благоприятни условия и форми за подвижност. Тези кардинални постановки са изиграли основна роля в процеса на основаване на интериора на EV9. На тяхна основа дизайнерите на Kia са дали първокачествен приоритет на пространството, комфорта и технологиите за всички пасажери, преосмисляйки опциите, които би могъл да им предложи един фамилен SUV модел.

Дългото междуосие, ниската междинна линия на силуета и компактната, напълно плоска архитектура на електрическото задвижване на EV9 са блестящо отражение на преимуществата, които предлага потреблението на електрическата световна модулна градивна платформа на Kia (E-GMP) и отлична причина за постигането на обстойно пространство за всички пасажери. Преди да предложат конфигурациите с шест и седем места, експертите на Kia са се срещнали с съответни отзиви и мнения от многочислени фамилни консуматори и са ги заложили в основата на разположението и функционалностите на седалките. По този метод новият EV9 е в положение да обезпечи чудесно пространство, комфорт и прекарване за всички пасажери в купето без нормалната централизация най-вече върху лидера.

Пътниците на първия и втория ред седалки могат да провиснал облегалките на своите кресла в по-удобна позиция за отмора, когато EV9 се зарежда. Седалките на втория ред могат елементарно да се завъртят на 180 градуса и по този начин да обезпечат опция на пасажерите за директен контакт и взаимни занимания със седящите на третия ред, които също имат разполагаем поставки за питиета и места за зареждане на мобилни устройства.

Като цяло просторното, ярко и ефирно вътрешно пространство на новия EV9 се отличава с елегантно банален, оборудван с първокласни материали и извънредно комфортен за потребление дизайн. Окритото, плаващо в пространството панорамно арматурно табло се простира от кормилото до центъра на купето. За представянето на цифровото наличие се грижат два 12,3-инчови сензорни екрана и един 5-инчов сегментен екран, които обезпечават лек и комфортен надзор на всички функционалности в автомобила.

Централната подпора предлага задоволително благоприятни условия за предпазване на движимости. Капаците на централната подпора са завършени особено по метод, който да способства за цялостната грациозност и финес на вътрешното пространство.

Широкоформатният екран с висока разграничителна дарба поддържа аудио-визуалените, навигационни и телематични (AVNT) функционалности в EV9, предлага богато наличие и завладяващо мултимедийно преживяване. Благодарение на него, лидерът и пасажерите имат опция за по-добра връзка и взаимоотношение с световната мрежа и цифровата галактика. Панелът със „ скрити ” сензорни бутони под екрана обезпечава комфортен достъп до функционалността старт/стоп, ръководството на AVNT функционалностите и контрола на отоплението, вентилацията и климатизацията (HVAC).

Предстояща международна премиера - Kia EV9 е на път да промени метода, по който пътуваме
Kia EV9 ще означи публично своята международна премиера в края на месец март. По време на събитието Kia ще оповести цялата продуктова информация и ще започва световна акция със слогана „ За да променим метода, по който пътуваме. “

*Източник: www.kia.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР