KGM работи върху няколко нови нови пазарни предложения, с които

...
KGM работи върху няколко нови нови пазарни предложения, с които
Коментари Харесай

KGM подготвя нови модели и гони повече от двойно увеличение в продажбите си до 2026 година

KGM работи върху няколко нови нови пазарни оферти, с които в допълнение да ускори пазарните си позиции, както в Корея, по този начин и на световната сцена.

По време на интернационалната премиера на напълно електрическата версия на SUV модела си в Турция, от KGM показаха първите изображения на три плана, по които работи компанията- купеобразна трансформация на Torres, напълно нов 100% електрически пикап и стилен, само че със съществено офроуд лъчение, нов SUV модел. Последните два автомобила са планувани от компанията за 2025 година.

По време на премиерата на Torres EVX, от KGM показаха и проектите си за бъдещо пазарно развиване. От компанията имат намерение да усилят повече от два пъти световната си реализация, като показват, че въз основата на продажбите си от 120 000 единици през 2023 година, чакат да доближат равнище от 320 000 единици през 2026 година.



22 957 от продажбите на KGM през предходната година са били към потребителите в Европа, като от компанията чакат през 2024 година, броя да се усили до равнище от 35 400 единици.

Най-големите пазари на KGM в Европа са Чехия, Испания и Англия, където през предходната годината са били осъществени по към 3000 представителя на компанията.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР