КФН се отчита пред парламента, ние защо сме тук, не

...
КФН се отчита пред парламента, ние защо сме тук, не
Коментари Харесай

Борисов се оправда за Олимпик: КФН отговаря пред парламента, защо ме викате?

КФН се регистрира пред Народното събрание, ние за какво сме тук, не желаеме да се месим по никакъв метод. Каква политическа отговорност да понесем? Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на изключителното съвещание на Народното събрание поради банкрута на " Олимпик " и не пропусна да каже, че знаел, че ръководителят на КФН даже не можел да разпорежда по ресори на зам.-председателите си.
С Ралица Агайн нито съм се чувал, нито съм се виждал от години, отчет от нея не съм получавал. Вчера (20 август) поканих Карина (бел. ред. - Карина Караиванова, ръководителят на КФН), в този момент излиза, че не трябваше да го върша, оплака се Борисов, откакто водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова попита за какво той приказва за дъмпинг практики в активността на " Олимпик ", до момента в който Агайн заяви, че числата не демонстрират такова нещо.
Борисов отвори и въпроса къде се застраховат коли с български регистрационни номера, само че в действителност по " 300 – 400 автомобила са на един човек ", непознат жител. Затова бил наредил на службите за сигурност да се задействат и да си сътрудничат с партньорските пари.
Нека в случай че оказваме помощ за банкрут на непознат осигурител, да сме наясно какво става , излезе от думите на Борисов. Затова той изиска прочут период " да се съберем в петък отново, в събота – отново, в неделя - отново ", с цел да можели специалистите да кажат от кое място може да се вземат пари за компенсации и на каква база се прави.
Предложението на Борисов беше подкрепено от Волен Сидеров, който не пропусна да каже по какъв начин " обичаната Европа " не уредила нещата в законодателство. Лидерът на " Атака " видя проблем и в това, че в днешното съвещание на Народното събрание не става въпрос за смяна на наше законодателство и това го обезсмисля в известна степен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР