Кейтлин Кларк е атракция, която трябва да се види през

...
Кейтлин Кларк е атракция, която трябва да се види през
Коментари Харесай

Кейтлин Кларк и Айова привличат разпродадени тълпи, големи рейтинги дори на пътя. Тя казва, че е лудост

Кейтлин Кларк е атракция, която би трябвало да се види през целия сезон, с разпродадени зали, където някои билети са отишли ​​за хиляди долари на вторичния пазар.

Очаква се цените единствено да се покачат, защото звездата от Айова се приближи до върха за всички времена на NCAA през идващите няколко седмици.

Докато тимове като Тенеси и UConn привличаха големи тълпи на пътя в предишното и Южна Каролина има мощна база от почитатели през последните няколко години, Кларк е друг. Никога не е имало нещо сходно в женския баскетбол, когато обособена играчка е привлякла толкоз огромен интерес от страна на почитателите, които желаят да я видят по какъв начин играе.

„ Никой в никакъв случай не е имал състезател като този. Тя е композиция от Пийт Маравич и Стеф Къри “, сподели представителят на Fox Гюс Джонсън. „ Тя играе в друго измерение и царство. Нейната дарба да вижда, схваща и планува играта и по-късно от физически аспект да изстрелва топката от съвсем всяко място, когато влезе в предното поле. Дори Даяна Т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР