Кейтлан Колинс от CNN накара сенатор Рон Джонсън (R-Wis.) да

...
Кейтлан Колинс от CNN накара сенатор Рон Джонсън (R-Wis.) да
Коментари Харесай

Сенатор Рон Джонсън се извива, когато Кейтлан Колинс от CNN го моли да подкрепи твърдението

Кейтлан Колинс от CNN накара сенатор Рон Джонсън (R-Wis.) да се обърка, когато тя го провокира да даде доказателства за изказванието си по отношение на демократите в понеделник епизод на „ Източникът “.

Джонсън твърди, че демократите са създали същото „ неведнъж във всевъзможни разнообразни щати “ по време на връщане напред-назад за 10-те републиканци от Уисконсин, които през 2020 година са служили като подправени гласоподаватели за някогашния президент Доналд Тръмп, които предходната седмица уредиха дело, заведено от законните гласоподаватели на щата, в което те признаха, че президентът Джо Байдън е спечелил изборите.

Тези републиканци „ не направиха нищо по-различно от това, което доста демократи направиха в доста щати през цялата ни история, ” възрази Джонсън.

„ Със сигурност го направиха, сенаторе, ” отговори Колинс. „ Имаше голям брой подправени гласоподаватели, в това число във вашия щат. Те признават, че са играли роля в опитите за непозволено анулация на изборите. Това е, което те споделиха. “

Влюбения...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР