Кейти Прайс разсъждава върху травматичния момент, когато е била изнасилена

...
Кейти Прайс разсъждава върху травматичния момент, когато е била изнасилена
Коментари Харесай

Кейти Прайс дава подробности за травмата от изнасилване в парк на седемгодишна възраст и признава, че е „избягвала“ изпитанието си с години – преди да сподели, че дъщеря й Принцеса „все още е на терапия“ след ада с оръжие в Южна Африка

Кейти Прайс разсъждава върху травматичния миг, когато е била изнасилена в парк, когато е била единствено на седем години, признавайки, че е „ избягвала “ тестването си в продължение на години 

'Тогава работих с един фотограф, полицията почука на вратата и той упояваше девойки с млечни шейкове, само че аз в никакъв случай не го одобрявах.

'Един ден той сподели " Искам да си гол в бяла мокра риза " и аз споделих " не " и по-късно " да'', тъй че моят старт с мъжете не беше добър.

„ Първият ми другар ме биеше, идващият разкъсваше облеклата ми и трябваше да звъня на майка си гола от телефонната кабина, по-късно идващия ми изневери.

„ Така че никой от тях не е здрав и вие ставате несигурни и нуждаещи се, това става токсично. Ако мъжете не бяха в живота ми, нямаше да бъда банкрутирана, душевен измъчвана и така нататък всичко е обвързвано с мъжете.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР