Кейти Прайс разкри защо не се е явила в съда

...
Кейти Прайс разкри защо не се е явила в съда
Коментари Харесай

Кейти Прайс казва, че е била „прекалено изтощена“, за да присъства на съда тази седмица – докато снима нов подкаст

Кейти Прайс разкри за какво не се е явила в съда по-рано тази седмица, защото арбитър откри звездата за отговорен в шофиране закононарушения в нейно неявяване.

Бившият блестящ модел, 45, беше наказан на санкция от £880 във вторник, откакто беше приет за отговорен в шофиране без брошура и застраховка. 45-годишната майка на пет деца не се появи на правосъдното си чуване в магистратския съд в Нортхемптън, без да е посочена причина за отсъствието й по това време.

Говорейки в последния епизод на нейния подкаст Шоуто на Кейти Прайс, Кейти в този момент разкри за какво не е била там, с цел да чуе присъдата във вторник - цитирайки здравословни аргументи и дефицит на медикаменти като причина за промокаем корт. „ Толкова съм изтощена сега “, стартира Кейти, до момента в който обясняваше нещата на своите слушатели.

Звездата, която възнамерява завръщане в кариерата си благодарение на новия си другар Джей Джей Слейтър, продължи: „ Зад кулисите имаше правосъдни каузи, на които се предполагаше, че съм отишла, само че не съм Им...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР