Кейти Прайс може да е признала преди това, че иска

...
Кейти Прайс може да е признала преди това, че иска
Коментари Харесай

Кейти Прайс осъди депутата от торите, който твърди, че трябва да бъде вкаран в затвора на цена на данъкоплатците

Кейти Прайс може да е признала преди този момент, че желае да отиде в пандиза, с цел да избегне безкрайните правосъдни срещи, само че някогашният блестящ модел в този момент счита, че слагането й зад решетките не би било почтено по отношение на английските данъкоплатци.

По-рано този месец депутатът от торите Джеймс Уайлд сподели, че повторните извършители като Кейти „ би трябвало да бъдат вкарани в пандиза “, откакто тя още веднъж избегна пандиза, защото арбитър призна Кейти за отговорна в нейно неявяване за шофиране без застраховка или годна шофьорска брошура Разрешително. 45-годишната майка на пет деца, която е била неразрешена да кара шест пъти през последните 10 години, получи нови осем точки в книжката си на 12 март.

В предишното Кейти е била наказвана за нарушавания, в това число превишена скорост, потребление на телефона си по време на шофиране и шофиране в нетрезво положение. Те датират от 2003 година Говорейки предходната година, Кейти моли управляващите да я изпратят в пандиза, тъй като й е „ писнало “ да върви на съд повече пъти, о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР