Кейти Прайс е готова да излезе на боксовия ринг за

...
Кейти Прайс е готова да излезе на боксовия ринг за
Коментари Харесай

Кейти Прайс е готова да се бие със звездата на Джърси Шор, докато се записва за боксов мач на Misfits

Кейти Прайс е подготвена да излезе на боксовия кръг за мач на Misfits, само че не може да си спомни името на съперника си.

Бившата блестяща манекенка потопи пръста си в няколко промишлености през годините, от слагането на името си измежду бестселъри до издаването на лична линия облекло за конен спорт, а в този момент майката на пет деца възнамерява да впуснете се в доходоносния свят на бокса на звездите.

Тя ще се бие с американска звезда, която е с 20 години по-млада от нея и към този момент е подготвила своята губеща тирада. Кейти удостовери, че е минала всички нужни медицински прегледи за огромния мач против звезда от Джърси Шор в боксов мач на Misfits. Misfits е боксова промоция, стартирана от британския YouTuber KSI и ръководена от артиста Мармс Тейлър и братята Кале и Нисе Зауерланд.

Тези борби със звезди постоянно демонстрират известни авторитетни лица и звезди, които се борят на кръга. Телевизионната звезда, която ще навърши 46 години през май, сподели: „ Надявам се да вземам участие в тази бок...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР