Кейти Пери е бременна с второ бебе? Това се чудят

...
Кейти Пери е бременна с второ бебе? Това се чудят
Коментари Харесай

Кейти Пери е бременна с второ бебе?

Кейти Пери е бременна с второ бебе? Това се чудят почитателите на поп звездата от известно време насам, а преди няколко дни певицата още повече подхрани слуховете по време на концерт.

Припомняме ви, че тя към този момент е майка на момиченце, което роди доскоро повече от година. Но както знаем, зачеването след раждане е доста по-лесно и е прекомерно евентуално мълвата за втора бременност при Кейт да се окаже безспорна истина.

Освен че към този момент виждаме малко коремче, което подсказва за очакване на бебе, самата певица загатна хубавата вест, като погали корема си като че ли в утробата ѝ пораства малко дребосъче. Това се случи по време на неин концерт в Лос Анджелис.

I think she’s pregnant
— Pablo Ahumada (@pabloahum)
Предполага се, че Кейт е при започване на втората си бременност, защото фигурата ѝ наподобява отлично, която бе подчертане в розова, вталена рокля от кадифе. Кадърът, който отразява по какъв начин певицата подсказва новината, обиколи бързо обществените мрежи, а почитателите ѝ са съвсем уверени, че второто бебе е на път.

Разбира се, има и скептици, които приканиха да не бъде популяризирани сходни клюки. Най-малкото, тъй като на никоя жена не би ѝ било прелестно да чуе, че наподобява бременна, когато не е. Някои даже сервираха извинения на певицата.

И при първата си бременност Кейт бе дискретна и издаде, че чака бебе чак в средата на 9-те месеца. Но дали и този път е по този начин, следва скоро да разберем.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР