Кейти Пер спечели по съдебен път близо 1,6 млн. долара,

...
Кейти Пер спечели по съдебен път близо 1,6 млн. долара,
Коментари Харесай

Кейти Пери си извоюва правото да живее в бивш манастир

Кейти Пер завоюва по правосъден път близо 1,6 млн. $, откакто беше почетен искът й да се реалокира да живее в някогашен манастир в Лос Анджелис, съобщи Daily News.

Певицата очакваше 2 млн. $ в действителни вреди, тъй че сумата е малко по-малко от хипотетичното. Съдебните заседатели по делото обаче ще се върнат в правосъдната зала на 1 декември, с цел да заседават за нови наказателни вреди, които могат да доближат 10 милиона $ .

Съдебните заседатели присъдиха на Римокатолическия архиепископ на Лос Анджелис 3.5 милиона, които да му бъдат изплатени, за сегашни вреди по същия случай в петък (17 ноември).

Пери и архиепископът завеждат дело против бизнесдамата Дана Холистър , която се пробва да осуети договорката на певица, с цел да купи тя самата изоставения манастир с аспект към Лос Анджелис.

Архиепископът и Пери споделят, че бизнесдамата " лъжливо " настройва някои от монахините , които преди този момент са живели в парцела, с цел да не поддържат договорката на съперниката на Холистър.

Успешната ресторантьорка Холистър желае да трансформира парцела от 8 дка в 60-стаен бутиков хотел с ресторант и бар.

Пери предлага 14.5 млн. $ за грандиозния манастир, 10 млн. $ от тях в брой , споделя представител на епархията на епископа пред The News.

" Тя желае да го употребява, с цел да се грижи за майка си и баба си ", разкрива говорителката на архиепископа Моника Валенсия прeд The News.

Предстои Пери да завърши преместването си в манастира.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР