Кейт винаги е била позната като кралицата на провокациите, както

...
Кейт винаги е била позната като кралицата на провокациите, както
Коментари Харесай

Кейт Мос изби рибата като се пусна полугола на 49 г. СНИМКА

Кейт постоянно е била позната като кралицата на провокациите, както в света на модата, по този начин и в своя персонален живот. Външно тя може и да не наподобява толкоз впечатляваща, само че постоянно е успявала да се появява на предните страници на вестниците, като международни дизайнери се надпреварваха да работят с нея. Вероятно буйният й темперамент беше основната линия, която я правеше толкоз запаметяваща се.

През 90-те години Кейт Мос самоуверено излизаше на подиума облечена в транспарантни, къси и асиметрични рокли. Тя беше дейна в изпробването на всички фантастични облици, които дизайнерите й предлагаха.

В момента е на 49 години, само че даже след години тя продължава да се отличава със своите стилни тоалети. Не е изгубила способността си да шокира, като притегля вниманието на всички към себе си. Наскоро, тя посети брачната половинка на Джордж Клуни, облечена в изцяло транспарантна бяла рокля с издути ръкави и запаметяваща се визия.

Всички присъстващи съумяха да видят нейните гърди и високите къси панталонки в физически цвят. Към този необикновен аутфит, тя допълваше визията си със златни обувки с извънредно високи токчета.

Разрошената й коса с и черните очи създаваха жанр, който Кейт обича и е присъщ за нея.

Феновете бяха сюрпризирани от визията й и се запитаха дали тя може би не желае да открадне вниманието на брачна половинка на другарка си, красивият Джордж Клуни.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР