Кейт Уинслет се завръща по HBO на 4 март, но

...
Кейт Уинслет се завръща по HBO на 4 март, но
Коментари Харесай

Кейт Уинслет се завръща с политическата сатира Режимът по HBO Max

Кейт Уинслет се завръща по HBO на 4 март, само че с роля много друга от последната ни среща с нея като " Мер от Ийстаун ".

„ Всичко, което вършим, е да осъществяваме нашата фантазия... Нашата фантазия за нова Европа. “, споделя героинята на Кейт, която е деспот на измислена европейска автокрация.

Според предварителния анонс „ Режимът “/ The Regime ще наблюдава една година зад стените на актуален европейски режим, тръгвайки от момента на неговия разпад.

Гвардейци в типичните български униформи, прическа с плитка на венец по сходство на Юлия Тимошенко, популистки PR-акции и речи в стила на всеки турбо-националист от Балканите и Източна Европа - филмовият откъс демонстрира много позната атмосфера.

Героинята на Кейт Уинслет дирижира политиката с " твърда ръка ", а точно благодарение на силовик на име полковник Зубер.

" Тук си, тъй като си никой. Ти си никой ", надъхва го тя, до момента в който полковникът респектира всеки, с който тя не желае да се занимава - от задграничните посланици до личния ѝ брачен партньор.

През това време филмовият откъс наблюдава и странните процедури към здравето на Уинслет - виждаме я с кислородна маска в лимузината или сложена в чудноват кувиоз,

Като същински автократ, героинята на Кейт Уинслет населява палат с мраморни стълби и фрески по таваните, а срещите ѝ са на дълга маса, която не отстъпва на 6-метровата маса, на която Владимир Путин посрещна Макрон при започване на войната му против Украйна.

Създател на политическата ирония е Уил Трейси, прочут още като сценарист на „ Менюто “ и " Наследници " /„ Succession “.

Режисьори са британецът Стивън Фриърс и Джесика Хобс.

Актьорският състав включва Андреа Райзбъроу, Матиас Шонартс, Марта Плимптън, Гийом Галиен, Хю Грант и Дани Уеб.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР