Кейт Пим от Гизбъро и Гюнтер Баер от Германия са

...
Кейт Пим от Гизбъро и Гюнтер Баер от Германия са
Коментари Харесай

„Просто го обичах“. Двойка се преоткри 31 години по-късно

Кейт Пим от Гизбъро и Гюнтер Баер от Германия са на 17 и 23 години, когато се срещат по време на посещаване в Девън през 1989 година Те си пишат любовни писма в продължение на четири години, само че губят контакт и не престават да водят обособен живот, като и двамата сключватбракове, които приключват с бракоразвод. Но инцидентното разкриване на техните писма води до възобновяване на контакта сред двамата и сключването на нов брак.

Кейт е била на посещаване в Югозапада дружно с майка си и най-хубавия си другар през 1989 година Припомняйки си първата им среща, Кейт, сега на 50, споделя: „ Спомням си, че аз и майка ми отидохме да хапнем в това красиво село. Влязохме в бара и видях този прелестен човек. “

Гюнтер, в този момент на 57 години, пътува до Англия, с цел да усъвършенства езиковите си умения. След като тя взема решение, че той наподобява на Магне Фурухолмен от групата A-ha от 80-те години на предишния век, тя го заговаря и те се уговарят да се срещнат още веднъж на идващия ден.

„ Поговорихме и се харесахме, само че имахме единствено ден и половинапреди да се върнем към домовете си “, сподели тя.

Разменят си адресите и поддържат връзка в продължение на две години, посредством доста писма, „ скъпи “ телефонни диалози и инцидентни визити. Но Кейт взема решение, че романсът от разстояние е прекомерно сложен за поддържане и го приключва през 1991 година

„ Стана прекомерно мъчно, беше сърцераздирателно, и двамата се обичахме, само че за жалост аз бях тази, която даде край. Просто споделих, че не виждам метод това да проработи “, споделя Кейт.

Те не престават да си пишат писма до 1993 година, когато контактът им завършва. Гюнтер има три деца, до момента в който Кейт основава собствен личен бизнес с гримове. И двамата се женят за други хора, а по-късно се развеждат.

През ноември 2020 година, в разгара на втория народен локдаун поради Ковид в Обединеното кралство, се намесва ориста. Докато търси коледна декорация, Кейт открива съкровищницата си от писма от предходната си обич. Запазила е всяко едно.

„ Това беше първата кутия, която открих “, споделя тя. „ Взех писмата, отидох до спалнята, подредих ги по дата и ги прочетох от горе до долу.

„ Беше в действителност прочувствен уикенд и ми върна спомените. “

През идващите няколко седмици Кейт прекарва всеки ден в мисли за Гюнтер. Не подозира, че той също бил прекарал последните осем години в мисли за нея. Кейт взема решение да откри адреса на Гюнтер и му написа, само че признава, че „ лиши известно време, с цел да го намеря “, тъй като „ той не е в обществените медии “.

„ В деня, в който получих писмото ѝ, бях изумен. В момента, в който получих писмото, трябваше да подвигна телефона си и да ѝ се обадя, бях в действителност сюрпризиран и очарован “, споделя Гюнтер.

Двамата най-сетне се срещат през януари 2021 година, откакто беседват всеки ден по-късно телефонно позвъняване, което Кейт ясно помни, че е било в 12:36 на 22 ноември.

„ Просто го обичах, беше толкоз необичайно, толкоз органично и желаех да му кажа, че го обичам. “

Те се женят в Бавария през декември 2021 година, а сега Кейт се готви да напусне Тийсайд, с цел да стартира най-сетне взаимния си живот с Гюнтер.

Снимка: Twitter

„ Трябва да кажа, че не мога да бъда по-благодарен, че тя направи това, което направи, да ми напише писмо. “

„ Сигурно се чудите за какво сме чакали 31 години, само че в действителност имаше доста завършения през това време, и двамата имахме личен живот, Гюнтер имаше три деца, аз развих страховит бизнес.

„ Беше мъчно, само че когато е вярно, е вярно и аз знам, че е вярно. “

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР