Кейт Мос опроверга ключови твърдения на защитата на Амбър Хърд,

...
Кейт Мос опроверга ключови твърдения на защитата на Амбър Хърд,
Коментари Харесай

Кейт Мос опроверга Амбър Хърд: Джони Деп никога не ме е бутал по стълби

Кейт Мос опроверга основни изказвания на отбраната на Амбър Хърд, когато свидетелства в сряда на скандално прочулия се развой, в който Джони Деп съди някогашната си брачна половинка за очерняне на името му.

Мос се включи онлайн от Англия като съобщи, че Джони Деп в никакъв случай не я е бутал по стълби по време на връзката им.

В показанията си, които траеха към три минути, тя удостовери, че е имала сантиментални връзки с артиста от 1994 до 1998 година Супермоделът от 90-те години беше призована за очевидец от отбраната на Деп в отговор на изказвания на Хърд. Амбър разгласи, че си спомнила за слуховете по какъв начин Деп е бутнал Кейт Мос по стълби. Това станало, когато Хърд и сестра ѝ Уитни се карали с артиста, а наоколо имало стълбище.

Тези клюки не са правилни, свидетелства през днешния ден под клетва обаче Кейт Мос, заяви Си Ен Ен.

" Излизахме от стаята, Джони потегли пред мен. Имаше мощен дъжд и когато аз излизах от стаята, се подхлъзнах по мокрите стълби и си ударих гърба ", изясни Кейт Мос.

" Изпищях, тъй като не разбрах какво стана, а и изпитвах болежка. Той се върна назад бегом, с цел да ми помогне, подвигна ме и ме занесе в стаята ми. После повика здравна помощ ", спомни си тя.

Кейт Мос беше запитана и дали Деп я е бутал по стълби в някаква друга обстановка.

" Не, в никакъв случай не ме е бутал, ритал или хвърлял по никакви стълби ", беше отговорът.

Процесът върви към привършване. Заключителните пледоари на юристите на двете страни се чакат в края на седмицата.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР