Кейт Мидълтън се озова здраво в светлината на прожекторите след

...
Кейт Мидълтън се озова здраво в светлината на прожекторите след
Коментари Харесай

„Най-вероятната причина“, поради която принцеса Кейт редактира снимка, с която всеки родител може да се свърже

Кейт Мидълтън се озова крепко в светлината на прожекторите след публикуването на годишната фамилна фотография за Деня на майката.

Въпреки като сервира обществено опрощение за всяко комплициране, породено от изображението, което тя призна, че е „ редактирала “, Кейт продължава да бъде в центъра на спекулациите в обществените медии. Мнозина се питат за какво принцесата въобще е почувствала потребност да промени фотографията - някои даже я упрекват, че е употребила наново и променяла остаряла фотография.

Има обаче доста по-вероятно пояснение за решението й да направи промени в моментната фотография, която е снимана от нейния брачен партньор принц Уилям.

Голям брой сътрудници родители допускат, че повода, заради която Кейт трябваше да направи промени, се свежда до практичните аспекти на снимането на дребни деца.

Един професионален фотограф разгласява в Twitter: „ Да съберем три дребни деца във всички погледнете камерата по едно и също време и цялата усмивка е извънредно сложна. Бих споделил, че евентуално до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР