Кейт Мидълтън носеше най-блестящия аксесоар на церемонията по връчването на

...
Кейт Мидълтън носеше най-блестящия аксесоар на церемонията по връчването на
Коментари Харесай

Непреходен блясък и стил: Кейт Мидълтън сложи много специално бижу на принцеса Даяна

Кейт Мидълтън носеше най-блестящия аксесоар на церемонията по връчването на премиите Earthshot в Бостън този петък: чоукърът на принцеса Даяна с изумруд и диаманти.

Зашеметяващото украшение не е виждано, откогато самата Даяна го носеше. Освен че го носеше като огърлица през 1993 година, тя го слагаше и като лента за глава през 1985 година по време на обиколката си в Австралия дружно с принц Чарлз.
 Кейт Мидълтън и принц Уилям на премиите Earthshot в Бостън  Кейт Мидълтън и принц Уилям на премиите Earthshot в Бостън  Кейт Мидълтън и принц Уилям на премиите Earthshot в Бостън  Кейт Мидълтън и принц Уилям на премиите Earthshot в Бостън
Даяна почнала да носи огърлицата като бижу за глава напълно инцидентно. Вместо да го закопчае към врата си, тя се пробвала да го сложи на главата си, само че чоукърът се заклещил, съгласно кралския биограф Кити Кели. На принцесата обаче толкоз ѝ харесало по какъв начин наподобява бижути на челото ѝ, че решила да го носи по този метод за вечерта.

Изумруденият чоукър в началото е бил подарен на кралица Мери от Дамите на Индия през 1911 година След това е бил даден на Даяна от кралица Елизабет след сватбата ѝ с Чарлз. И принц Уилям, и принц Хари наследиха няколко бижута на майка си, които по-късно предадоха на съпругите си.

Както Даяна преди нея, Кейт съчета чоукъра с яркозелена рокля. В сходство с тематиката за устойчива мода на премиите Earthshot, Кейт нае роклята Space London с отворени плещи от HURR - платформа за отдаване чартърен на дизайнерски рокли в Обединеното кралство.

Кейт и Уилям приключиха тридневното си посещаване в Бостън в петък с екологичните награди. Уилям сътвори премията Earthshot през 2020 година в помощ на битката с изменението на климата. Той и принцеса Кейт са „ разчувствани, че могат да пренесат това в Съединените щати и да вдъхновят хората в Щатите и по света посредством невероятните истории, които ще разкажем “, споделя източник, непосредствен до двойката, пред сп. People.
 8 звездни момента, когато Кейт Мидълтън е „ рециклирала “ остарели рокли  8 звездни момента, когато Кейт Мидълтън е „ рециклирала “ остарели рокли  8 звездни момента, когато Кейт Мидълтън е „ рециклирала “ остарели рокли  8 звездни момента, когато Кейт Мидълтън е „ рециклирала “ остарели рокли
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР