Кейт Мидълтън може и да е любимият член на кралското

...
Кейт Мидълтън може и да е любимият член на кралското
Коментари Харесай

Новото попълнение в семейството на Джеймс Мидълтън

Кейт Мидълтън може и да е обичаният член на кралското семейство на доста хора. Но нейните брат и сестра са не по-малко известни и се радват на огромен интерес. И до момента в който Пипа е заета да отглежда трите си деца, Джеймс е ангажиран с по-друга пристрастеност.
 Джеймс Мидълтън и за какво кръсти новия си голдън ретрийвър Бърти в памет на кралица Елизабет Втора
Как братът на Кейт Мидълтън уважи кралицата

Джеймс Мидълтън и обичаното му занимание

35-годишният Мидълтън не крие любовта си към кучетата и има няколко. Съвсем неотдавна той се снабди с още едно. " Моите златни девойки ", гласи текстът към фотографията, която е споделил в Instagram.

На нея брачната половинка му Ализе Тевенет държи бебе голдън ретривър. " Представям ви Айла - името й припомня за шотландските й корени ", разяснява той. И добавя, че кутрето е едно от осемте, родени от кучето му Мейбъл.

Освен Айла и майка й Мейбъл, Джеймс Мидълтън и Ализе отглеждат пет кокершпаньола - Ела, Инка, Луна, Зулу и Нала. Преди няколко седмици той показа историята и на друго кученце от котилото на Мейбъл.

Малкият Бърти е кръстен на бащата на кралица Елизабет Втора, чието рождено име е Албърт. Джеймс го е дарил на организация, която образова кучета-водачи. " Тряваше им куче, което е умерено и решително ", написа той в блога си. " Бърти има капацитета да стане фантастично куче-водач. "

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР