Кейт Мидълтън може да е един от най-популярните членове на

...
Кейт Мидълтън може да е един от най-популярните членове на
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън и една луда петък вечер

Кейт Мидълтън може да е един от най-популярните членове на английското кралско семейство, да е приела купата " принцеса на Уелс " с цялото допустимо достолепие и горделивост, и да е образец за подражателство на милиони дами.
 Принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис - по какъв начин ще прекарат лятото децата на Уилям и Кейт
Как ще прекарат лятото децата на Уилям и Кейт

Няма да им е скучно

Но на първо място тя остава отдадена майка на децата си. Майка, която е подготвена да жертва времето си за отмора в името на някое от тях. Като да вземем за пример първородния си наследник Джордж, който на следващия ден, 22 юли, ще навърши 10 години.

Принцът е вторият по ред за заместничество на английския трон след татко си принц Уилям и чества празник. А майка му е подготвена да прекара цялата петък вечер в подготовка за него, като прави торта за детето си.

" Обожавам да върша торти за децата си. Превърна се в традиция да оставам до след среднощ с голямо количество тесто за блатове и глазура - постоянно върша прекомерно доста ", признава тя в предаването A Berry Royal Christmas на Мери Бери.

Това безспорно е изтощителна традиция, тъй като Кейт я съблюдава за всяко от трите си деца всяка година, пишат Hello. People пък напомнят, че може да чакаме нова портретна фотография на принц Джордж, още веднъж дело на майка му.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР