Кейт Мидълтън използва конкретен трик, за да предотврати забелязването й

...
Кейт Мидълтън използва конкретен трик, за да предотврати забелязването й
Коментари Харесай

Умен трик, който Кейт Мидълтън използва, за да не бъде разпозната, когато излиза на публично място

Кейт Мидълтън употребява съответен трик, с цел да предотврати забелязването й на обществено място, когато желае да излезе сама на частно излизане, източник разкри.

Принцесата на Уелс е омъжена за принц Уилям и информацията беше разкрита от някогашния редактор на Vanity Fair Тина Браун в най-новата й книга, The Palace Papers.

Според Тина, Кейт щяла да настрои алармата си за ранните утринни часове, когато можела да напусне кралските семейства, с цел да прекара малко време „ за себе си “ на обществено място, без да бъде унизена, оповестява The Daily Record. Журналистът на списанието съобщи, че кралската персона ще отиде на обичаните си места, с цел да се наслаждения на отмора и релаксация, преди да стартира денят и някой различен да е бил там.

Излизането толкоз рано значи също, че херцогинята заобикаля фотографите и кореспонденти, в допълнение към елементарните жители, които биха могли да я разпознаят. Тъй като няма кой да я следва, принцесата може също по този начин да „ подхранва живота си “, изясни Тина...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР